viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 19.10.22 @ 13:03

Načelnik Prozor Rame, općine s najvećim proračunom u BiH po glavi stanovnika, Jozo Ivančević u razgovoru za lokalne medije najavio je osnivanje nove stranke.

Upitan o obliku političkog djelovanja u budućnosti, budući da od lipnja ove godine nije u HDZ-u 1990., gdje se s predsjednikom razišao oko suradnje s HDZ-om BiH, najavio je novu neovisnu, oporbenu stranku.

OGLAS

“Poznato je da se cijeli bivši općinski odbor HDZ 1990 u Prozoru-Rami, a riječ je o 24 osobe (svi osim jednog člana), distancirao od politike Devedesetke u zadnje vrijeme, i to isključivo zbog toga što se predsjedništvo te stranke preobrazilo u glavnog suradnika Čovićeve promašene politike i odstupilo od svih načela koja su bila vodiljom ove stranke kao nekada najuspješnije oporbene stranke Hrvata. Došli su i ovi nedavni izbori, Devedesetka u Rami je sudjelovala u krađi tuđih glasova, u lažiranju izbornih rezultata, i tada su potvrdili da su postali dijelom one skupine čiji interesi nikada nisu bili narod već oni sami sebi. Sada je više nego jasno da nama, koji smo za cilj imali boljitak cijelog naroda, u tom društvu nije mjesto. Zato je u pripremi osnivanje nove stranke, sa sjedištem u Prozoru-Rami, jer su nam i ambicije vezane za rad u našoj općini. Radna grupa već priprema sastanak inicijativnog odbora na kojemu ćemo dogovoriti ime, usvojiti nacrt vizije i misije, programske ciljeve, te dogovoriti osnivačku skupštinu vjerojatno za prosinac ove godine”, kazao je Ivančević u razgovoru za Ramski Vjesnik.

OGLAS

Oglasi
LM