spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Diplomatski skandal uoči radnog posjeta Hrvatskoj člana Predsjedništva BiH, ne želi da veleposlanik BiH prisustvuje sastancima jer je Srbin ?

- Oglasi -

Veleposlanik BiH u Hrvatskoj Aleksandar Vranješ potvrdio je za Večernji list kako Bećirović inzistira na tome da on ne prisustvuje sastancima

- Oglasi -

Posjet člana Predsjedništva BiH Denisa Bećirovića (SDP), koji će boraviti sutra u radnom posjetu Zagrebu i pritom se sastati s predsjednikom Hrvatske Zoranom Milanovićem i premijerom Andrejem Plenkovićem, pretvorio se u skandal.

Naime, Denis Bećirović inzistira na tome da na sastancima u Zagrebu ne sudjeluje veleposlanik BiH u Hrvatskoj Aleksandar Vranješ, jer dolazi iz kvota Srba, što predstavlja presedan i diplomatski skandal. Veleposlanik BiH u Hrvatskoj Aleksandar Vranješ potvrdio je za Večernji list kako Bećirović inzistira na tome da on ne prisustvuje sastancima.

- Oglasi -

– Neviđeni je presedan u diplomatskoj praksi BiH da član Predsjedništva BiH insistira na tome da opunomoćeni ambasador BiH bude isključen iz protokola njegova posjeta jer mu ne odgovara njegova nacionalnost – kazao je za Večernji list Aleksandar Vranješ ističući da je očigledno da se kabinet bošnjačkog člana Predsjedništva bavi “brojenjem krvnih zrnaca” po DКP-ima, što govori samo o njihovu stupnju srbofobije i šovinizma.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.