spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
isprekidani oblaci
21.6 ° C
21.6 °
21.6 °
26 %
0.6kmh
60 %
Pet
25 °
Sub
27 °
Ned
30 °
Pon
21 °
Uto
19 °

Informacija političkim subjektima i javnosti u svezi praćenja izborne kampanje na portalu Viteški.ba

spot_img

Redakcija portala Viteški.ba ovim putem informira javnost općine Vitez kao i ovjerene političke subjekte za Lokalne izbore u BiH s prostora općine Vitez kako je formirana posebna podrubrika “Lokalni izbori 2020“ gdje će biti publicirana priopćenja političkih subjekata koja se dostave na službenu adresu elektronske pošte portala Viteški.ba – info@viteski.ba.

Također, Viteški.ba će organizirati video predstavljanja i sučeljavanja zainteresiranih političkih subjekata. Redakcija portala viteški.ba uputila je dopis svim ovjerenim subjektima s pozivom da izraze zanimanje za sudjelovanje u ovom posebom programu portala Viteški.ba,  a sve kako bi javnost Viteza imala kvalitetan uvid u političke subjekte i kandidate koji su ovjereni za sudjelovanje na Lokalnim izborima.

Zanimanje za sudjelovanje u posebnom izbornom programu portala Viteški.ba (u pisanom obliku) istaknuli su (redoslijedom prijavljivanja): Nezavisni kandidat za OV Safet Sivro, SDP BiH, SDA, DF i HDZ BiH-HSS-HKDU. Navedeni politički subjekti bit će kontaktirani s daljnjim uputama.

Za sudjelovanje u emisijama predstavljanja i sučeljavanja su kontaktirani Naša stranka, HDZ 1990, SBB i HS, no do isteka roka za prijavu nisu dostavili pisani akt kojim potvrđuju sudjelovanje u posebnom predizbornom programu. Isti mogu i dalje slati priopćenja ili kontaktirati redakciju za plaćeno političko oglašavanje.

Informacije o plaćenom političkom oglašavanju zainteresirani politički subjekti mogu dobiti na adresu elektronske pošte info@viteski.ba ili na broj telefona: 00 387 63 335 215.

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.