viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 28.10.20 @ 16:40

Vitez slovi za mjesto u kojemu se rađaju važne poslovne ideje te mjesto u kojemu poslodavci, unatoč raznim negativnim utjecajima, ipak generiraju novu vrijednost i radna mjesta, priopćeno je iz OO HDZ BiH Vitez.

Poslovni centar 96 i 96-II devedesetih godina bili su i ostali jamac da se u Vitezu može raditi i živjeti, a doprinos razvoju poslovnog centra kroz projekte, prije svega, infrastrukturnog karaktera dala je, kako se navodi u priopćenju, i lokalna politika na čelu s HDZ-om BiH. Veliku važnost zajedništva lokalne politike i poslovnog svijeta potvrdili su kandidati HDZ-a BiH na Lokalnim izborima 2020. godine tijekom sastanka koji je održan 28. listopada u Etno selu Čardaci gdje je predstavljana kandidacijska, koalicijska lista čiji je nositelj Ranko Križanović.

Oglas

Nazočnima se obratio i više o planiranom odnosu i suradnji lokalne samouprave i poslodavaca rekao Boris Marjanović, kandidat za načelnika općine Vitez i predsjednik HDZ-a BiH.

Važno nam je da poslodavcima omogućimo što lakše poslovanje, da lokalna zajednica bude servis za dobre poslovne i ideje i iskorake, a sve kako bi, u konačnici naši sugrađani imali prigodu dostojno životi od vlastitog rada u kvalitetnim, viteškim poduzećima”, kazao je Marjanović.

Realizirane projekte u tekućem mandatnom razdoblju prezentirao je aktualni načelnik Tomislav Bošnjak-Matić koji je naveo brojna ulaganju u infrastrukturu poslovnog centra posebno, a izgradnju novih prometnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nazočni su u radnom dijelu sastanka iznijeli niz prijedloga kako unaprijediti suradnju lokalne administracije i gospodarstvenika. Time će se ojačati povjerenje u općinsku upravu, kao i ambijent za poslovanje u Vitezu, zaključeno je na sastanku.

Oglasi
LM