spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
19.7 ° C
19.7 °
19.7 °
73 %
2.5kmh
100 %
Pon
18 °
Uto
18 °
Sri
21 °
Čet
21 °
Pet
22 °

Čović na sastanku sa kolegama iz Središnje Bosne

- Oglasi -
- Oglasi -

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH dr. Dragan Čović nazočio je danas u Jajcu na proširenoj sjednici Županijskog odbora HDZ-a BiH Županije Središnja Bosna i Općinskog odbora HDZ-a BiH Jajce.

Predsjednik Županijskog odbora HDZ BiH Županije Središnja Bosna Radoje Vidović, upoznao je predsjednika Čovića sa svim stranačkim aktivnostima na području županije te projektima izvršne i zakonodavne vlasti, a Ivo Šimunović, predsjednik Općinskog odbora HDZ BiH Jajce, prezentirao je stranačke aktivnosti na području ove općine.

Predsjednik Čović je upoznao nazočne o trenutnoj političkoj situaciji te daljnjim aktivnostima političkih predstavnika hrvatskog naroda u BiH, nakon održanog zasjedanja Hrvatskog narodnog sabora. Također, kazao je kako u idućim danima očekuje nastavak razgovora i konačan završetak nužnoga procesa reforme izbornoga zakonodavstva i ograničenih ustavnih reformi, jer je ostalo još jako malo vremena za dogovor.

Županijski odbor HDZ-a BiH Županije Središnja Bosna i Općinski odbor HDZ-a BiH Jajce potvrdili su jednoglasnu potporu predsjedniku Čoviću i pregovaračkom timu u budućim aktivnostima i pregovorima u procesu reforme izbornoga zakonodavstva i ograničenih ustavnih reformi, sukladno usvojenim zaključcima Hrvatskog narodnog sabora.

Politička i društvena kriza u Bosni i Hercegovini mora se žurno riješiti na korist svih naroda Bosne i Hercegovine, istaknuto je.

Na sastanku se razgovaralo o investicijama i razvoju u ovoj županiji, kao i projektima koji će omogućiti jači gospodarski razvoj te uz to poboljšati status zaposlenih.  

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE