viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 20.02.21 @ 16:27

Općinska organizacija HDZ-a 1990 uputila je putem svojih stranica priopćenje u kojemu oštro kritizira zapošljavanja u Elektroprivredi HZ Herceg-Bosne, a ranije su kritizirali i demografske mjere i politike kao i, kako su kazali, nerad Općinskog vijeća. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

“U posljednje vrijeme je sav medijski fokus bio na Hercegovini, povodom izbora gradonačelnika Mostara. No jedna vijest je ukrala tu pažnju, makar Hrvatima srednje Bosne.

OGLAS

Povodom natječaja u JP EP HZHB za zapošljavanje 65 osoba na neodređeno radno vrijeme i angažman 24 vježbenika, odnosno informacije da će radno mjesto dobiti 2 (slovima DVIJE) osobe iz srednje Bosne, ne možemo a ne zapitati se isto što i domaći portali, novinari i kompletna javnost : “Gdje je nestala Bosna iz Herceg Bosne?”.

OGLAS

Nije nestala sad, to je sigurno. Zapravo, nestaje i pojavljuje se, po potrebi “Herceg”. Zajedništvo, jedinstvo, zajednički ciljevi i uvjerenja- jesu li samo na papiru? Situacija neodoljivo podsjeća na hranjenje golubova, na što je prva asocijacija bacanje mrvica.

OGLAS

Ne čudi nas, dakle, ništa, ostaje samo da se čudimo sami sebi koliko puta prolazimo istom ulicom, a ne vidimo da je slijepa, nego uporno idemo do zida i natrag i sve tako”.

Oglasi
LM