Vitez
vedro
13.4 ° C
14 °
12.8 °
51 %
2.1kmh
0 %
Čet
13 °
Pet
19 °
Sub
9 °
Ned
8 °
Pon
9 °

HDZ 1990 Vitez oštro kritizira zapošljavanja u Elektroprivredu HZ Herceg-Bosne

Općinska organizacija HDZ-a 1990 uputila je putem svojih stranica priopćenje u kojemu oštro kritizira zapošljavanja u Elektroprivredi HZ Herceg-Bosne, a ranije su kritizirali i demografske mjere i politike kao i, kako su kazali, nerad Općinskog vijeća. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

“U posljednje vrijeme je sav medijski fokus bio na Hercegovini, povodom izbora gradonačelnika Mostara. No jedna vijest je ukrala tu pažnju, makar Hrvatima srednje Bosne.

Povodom natječaja u JP EP HZHB za zapošljavanje 65 osoba na neodređeno radno vrijeme i angažman 24 vježbenika, odnosno informacije da će radno mjesto dobiti 2 (slovima DVIJE) osobe iz srednje Bosne, ne možemo a ne zapitati se isto što i domaći portali, novinari i kompletna javnost : “Gdje je nestala Bosna iz Herceg Bosne?”.

Nije nestala sad, to je sigurno. Zapravo, nestaje i pojavljuje se, po potrebi “Herceg”. Zajedništvo, jedinstvo, zajednički ciljevi i uvjerenja- jesu li samo na papiru? Situacija neodoljivo podsjeća na hranjenje golubova, na što je prva asocijacija bacanje mrvica.

Ne čudi nas, dakle, ništa, ostaje samo da se čudimo sami sebi koliko puta prolazimo istom ulicom, a ne vidimo da je slijepa, nego uporno idemo do zida i natrag i sve tako”.

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.