viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 05.01.23 @ 14:51

Općinski odbor HRS-a Kiseljak održao je jučer izbornu skupštinu na kojoj je izabrano vodstvo odbora. Članovi odbora izabrali su za predsjednicu Općinskog odbora HRS-a Kiseljak Daliborku Anić, za zamjenika izabran je Željko Budimir Gajto, a za tajnicu izabrana je Nives Galić.

Željela bi se zahvaliti svom odboru na povjerenju i imenovanju. Čestitati izabranom zamjeniku i tajnici. Nadam se da će naš rad biti na korist našoj Općini kao i svim stanovnicima. Najavljujem da je Odbor raditi i djelovati intenzivno cijelo ovo vrijeme do izbora, ne samo u izbornoj kampanji onih 30 dana. Planiramo se maksimalno posvetiti direktnoj komunikaciji s građanima. Mislimo da je to najbolji način da čujemo njihove probleme i potrebe, te da shodno s njima djelujemo i kreiramo svoje politike. Naravno da očekujem od Odbora da mi pomogne u kreiranju politika i dinamici. Ovim putem već možemo najaviti da traju intenzivne pripreme na organiziranju javne tribine na kojoj ćemo govoriti o brojnim mogućnostima koje Kiseljak nudi za bolju budućnost. Nadam se da će cijeli naš rad biti na korist Kiseljaka i njegovog stanovništva, kao i šire društvene zajednice i narodu hrvatskom!” poručila je nakon izbora predsjednica Općinskog odbora HRS-a Kiseljak Daliborka Anić.

OGLAS

Općinski Odbor HRS-a Kiseljak jedan je od nekoliko odbora koji su osnovani i djeluju u Srednjoj Bosni. U pripremi je i osnivanje županijskog odbora i još nekoliko lokalnih. Stoga smo uvjereni kako će HRS na predstojećim lokalnim izborima 2024. godine imati veliki broj općinskih i gradskih vijećnika.

OGLAS
Oglasi
LM