spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Marjanović primio izaslanstvo OGŠ „Jakova Gotovca“

- Oglasi -

Općinski načelnik Boris Marjanović danas je primio izaslanstvo Osnovne glazbene škole „Jakova Gotovca“ Novi Travnik na čelu sa ravnateljem Josipom Dujmušićem.

- Oglasi -

U izaslanstvu su bile voditeljica Područnog odjela Vitez profesorica Ivana Kuzmanović i profesorica Željka Zekić s nekoliko učenica i učenika te škole.

Razlog prijema su osvojene brojne nagrade na 15. Federalnom natjecanju učenika i studenata glazbe, gdje su učenici i nastavnici OGŠ „Jakova Gotovca“’ Novi Travnik i Područni odjel Vitez postigli odlične rezultate. Naime, školu je predstavljalo ukupno 56 učenika u disciplinama harmonika, solfeggio-teorija glazbe i zbor. Osvojeno je ukupno šesnaest nagrada, od toga deset prvih, četiri drugih i dvije treće nagrade. Ovim uspjehom škola je potvrdila svoju kvalitetu u odgoju i obrazovanju mladih glazbenika Lašvanske doline.

- Oglasi -

Kruna uspjeha je bio nastup zbora (Novi Travnik i Vitez) sa osvojenom prvom nagradom pod vodstvom dirigentice Željke Zekić i umjetničke suradnje Ivane Kuzmanović.

Općinski načelnik je svima čestitao na izvrsnim rezultatima, uručio skromne poklone te obećao  daljnju podršku i potporu u radu ove škole. Također, ravnatelj škole Josip Dujmušić načelniku Marjanoviću uručio je zahvalnicu za dosadašnju potporu i razumijevanje u radu.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.