viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 21.11.22 @ 11:24

Danas je u službenom posjetu Općini Vitez boravilo izaslanstvo Javnog poduzeća Elektroprivreda Hrvatske zajednice Herceg-Bosne d.d. Mostar, a domaćin je bio načelnik Općine Vitez Boris Marjanović. Izaslanstvo je predvodio generalni direktor Marinko Gilja, u pratnji suradnika, izvršnog direktora za distribuciju električne Ilije Bakalara te izvršnog direktora za proizvodnju Zorana Tabaka.

Načelnik Marjanović iskoristio se prigodom te je menadžmentu EP HZ HB čestitao 30. obljetnicu utemeljenja koja je svečano obilježena prošloga tjedna. Naglašena je prevažna uloga koju ovo Javno poduzeće ima u BiH te njegova važnost kada je u pitanju općina Vitez, kako za privatne, tako i za poslovne korisnike.

OGLAS

Razgovaralo se o budućim aktivnostima JP EP HZ HB na prostoru Središnje Bosne i općine Vitez, energetskim projektima i postojećim potencijalima za njihov razvoj. Marjanović je istaknuo važnost nastavka uspješne suradnje EP HZ HB s lokalnom zajednicom u cilju što kvalitetnije distribucije i opskrbe korisnika električnom energijom u itekako izazovnim i energetski složenim uvjetima.

OGLAS
Oglasi
LM