viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 15.10.20 @ 15:47

Općinski odbor Mladeži HDZ BiH Vitez pred početak službene izborne kampanje uoči Lokalnih izbora koji su planirani za 15.11.2020. godine (nedjelja) održao je 7. redovitu sjednicu na kojoj je bilo riječi o aktivnostima koje slijede do samih izbora.

Na sjednici je istaknuto kako od ukupno 30 kandidata na listi HDZ BiH-HKDU-HSS SR njih devet dolazi iz OO Mladeži što je potvrda kako je HDZ BiH stranka koja uvažava mlade ljude i daje im prigodu nametnuti se u sredinama iz kojih dolaze. Iz Općinskog odbora Mladeži na listi su kao nositelj liste Ranko Križanović, Nikola Šarić na broju šest (6), Marina Kolak na broju devet (9), Ana-Marija Omazić na broju trinaest (13), Anja Stipinović kao dvadeset i prva (21l, Maja Biletić dvadeset i treća (23), Siniša Mirković dvadeset i peti (25) Srećko Petrović dvadeset i deveti (29) te Stjepan Alilović kao posljednji, trideseti (30) na kandidacijskoj listi.

OGLAS

Tijekom sjednice Mladež je još jednom potvrdila punu potporu Borisu Marjanoviću kao svehrvatskom kandidatu za načelnika općine Vitez stavljajući se u punom kapacitetu na raspolaganje kako bi se postignuli očekivati rezultati.

OGLAS

„Boris Marjanović kao bivši predsjednik Mladeži u Vitezu snažna je poruka mladim ljudima da vrijednim radom mogu biti prepoznati kao nositelji ključnih uloga u budućnosti. Lista HDZ-a BiH, koju čine i predstavnici koalicijskih partnera teritorijalno je organizirana, sastavljena je od aktivista svih sfera društvenog života u Vitezu. Posebno smo ohrabreni da je trećina liste sastavljena od mladih ljudi, koji svoj politički put grade kroz Mladež HDZ BiH“, kazano je tijekom sjednice.

OGLAS
Oglasi
LM