viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 06.12.22 @ 11:13

U ponedjeljak je u Općini Jakšić, Republika Hrvatska, svečano obilježen Dan ove općine s kojom Općina Vitez u proteklih nekoliko godina ostvaraju izuzetne partnerske odnose koji se prije svega ogledaju u zajedničkim projektnim aktivnostima kada je u pitanju prekogranična suradnja.

Dosadašnja zajednička ostvarenja ali i obostrana želja za intenziviranjem suradnje bila je razlog da aktivnostima u povodu Dana općine Jakšić nazoči izaslanstvo Općine Vitez na čelu s načelnikom Marjanovićem koji se iskoristio prigodom te čestitao Dan općine te blagdan nebeske zaštitnice Jakšića, svetu Barbaru.

OGLAS

U Jakšiću je održana svečana sjednica koju je otvorio predsjednik Općinskog vijeća Boško Obradović i predao riječ načelniku Ivici Kovačeviću koji je rekao više o ulaganjima na području Općine u prethodnom razdoblju.

OGLAS

Prekograničnom suradnjom i apliciranjem na adekvatne fondove Općina Vitez je suradnjom s Jakšićem do sada dobila sredstva za sufinanciranje utopljivanija Hrvatskog doma u Vitezu i rekonstrukciju Gradskog trga.

OGLAS
Oglasi
LM