viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 18.05.22 @ 08:52

Ministarstvo zdravstva Županije Središnja Bosna provodi projekt obnavljanja sanitetskih vozila u domovima zdravlja u Središnjoj Bosni, a u sklopu projekta bit će nabavljeno osam novih vozila čime se podiže kvaliteta zdravstvene usluge i sigurnosti prilikom transporta pacijenata. Cjelokupna vrijednost projekta je 700 000 KM, a Ministarstvo će izdvojiti oko 60% ukupnih sredstava.

Prvo vozilo, vrijednosti oko 88 0000 KM stiglo je danas u Dom zdravlja Vitez. Uz resorno Ministarstvo koje je projekt podržalo s 50 000 KM treba dodati kako je Općina Vitez izdvojila 30 000 KM te JU Dom zdravlja Vitez preostali iznos.

Oglas

Vozilo je danas službeno na korištenje predao ministar zdravstva i socijalne politike Anto Matić, uz pratnju općinskog načelnika Borisa Marjanovića, v.d. ravnateljice Doma zdravlja Ane Šimunović i predsjednika Općinskog vijeća Hidajeta Sivre.

V.d. ravnateljica Šimunović naglasila je kako je starost voznog parka Doma zdravlja oko 20 godina te će ovo vozilo uvelike pomoći u izvršavanju redovitih zadataka Doma zdravlja. Ministar Matić, uz zahvalu svim sudionicima projekta, kazao je kako je ovo nastavak ulaganja u zdravstveni sektor te je intencija nastaviti s modernizacijom opreme zdravstvenih ustanova. U izjavi za medije načelnik Općine Vitez Boris Marjanović dodao je da Općina pomaže svoje ustanove i poduzeća, a s time u vezi podsjetio je na nedavnu nabavku vrijednog vozila i za JKP Vitkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Oglasi
LM