spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
2 ° C
2 °
2 °
94 %
1.4kmh
100 %
Uto
2 °
Sri
4 °
Čet
5 °
Pet
7 °
Sub
8 °

Općina Vitez najavila otvoreni dan za predstavnike organizacija civilnog društva

- Oglasi -
- Oglasi -

Općina Vitez pozvala je predstavnike organizacija civilnog društva (OCD) koje djeluju na području općine Vitez i sudionike Dijaloga za mlade Vitez da sudjeluju na informativnom sastanku – otvorenom danu u okviru javnog poziva za predaju projektnih prijedloga u sklopu projekta Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2) na području općine Vitez.
 
Općti cilj ovog poziva je dalje jačanje partnerskih odnosa između organizacija civilnog društva i općine Vitez izgradnjom svijesti o korisnosti međusobne suradnje kako bi zajednički doprinijeli unapređenju položaja mladih na području općine Vitez.
 
Otvoreni dan će biti održan 20. listopada 2022. godine u periodu od 11,00 do 12,00 sati u sali Općinskog vijeća u Vitezu a zainteresirani se mogu prijaviti putem linka  https://bit.ly/3ETxwD8
 
Ovo će biti prilika da se predstavnici zainteresiranih OCD-a jasnije upoznaju sa Smjernicama za aplikante javnog poziva.
 
Regionalni program lokalne demokracije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2) financira Europska unija (EU), a provodi Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP).

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.