spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
raštrkani oblaci
21 ° C
21 °
21 °
80 %
1.3kmh
41 %
Sri
21 °
Čet
32 °
Pet
34 °
Sub
29 °
Ned
33 °
spot_imgspot_img

OPĆINA VITEZ: Zakazana javna rasprava

- Oglasi -
- Oglasi -

Služba za imovinsko pravne poslove, katastar i urbanizam Općine Vitez poziva sve eventualno zainteresirane stranke, a posebno gospodarstvenike, da sudjeluju u javnoj raspravi za „Izmjenu i dopunu Regulacijskog plana Poslovnog centra PC-96-2 Vitez“.
 
Općinsko vijeće Vitez je na svojoj sjednici održanoj dana 30.03.2022.godine donijelo Nacrt Odluke o Izmjeni i dopuni Regulacijskog plana Poslovnog centra PC-96-2 1 i Zaključak o provođenju javne rasprave.
 
Cilj izrade ovog planskog dokumenta je planiranje prostora, a sve u skladu sa stanjem na terenu.
 
Sukladno zaključku, a zbog epidemiološke sitacije, javna rasprava će se održati elektronskim putem – u vremenu od 14.04.2022. do 29.04.2022.godine.
Uvid se može napraviti na web stranici općine Vitez, a svi zainteresirani svoje primjedbe i sugestije mogu dostaviti na mail: opcinsko.vjece@tel.net.ba ili predati na protokol općine Vitez – upućeno Službi sa naznakom „javna rasprava Poslovnog centra PC-96-2“.
 
Dakle, ovim putem vas molimo da u roku od 15 dana svoje sugestije i mišljenja koja se odnose na gore navedeno dostavite pismenim putem u Službu za imovinsko-pravne poslove, katastar i urbanizam ili na navedenu mail adresu, kako bismo iste ukoliko budu opravdane, mogli razmotriti”, navode iz Općine Vitez.

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE