viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 24.11.22 @ 13:44

Nakon provedenog postupka javne nabave općinski načelnik Boris Marjanović potpisao je Ugovor za „Izvođenje radova na rekonstrukciji Gradskog trga“, priopćeno je iz Općine Vitez.

Ukupna cijena radova iz ovog Ugovora, sa uračunatim PDV-om, iznosi 194.478,57 KM, a sklopljen je sa poduzećem GPUD „SIGMA-SK“ d.o.o. Dio sredstava osiguran je kroz općinski Proračun za 2022. godinu, a jedan dio financira se i od sredstava dobivenih po javnom pozivu Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Republike Hrvatske putem projekta prekogranične suradnje.

OGLAS

Izvođač radova se obvezao da će posao iz Ugovora završiti u roku od najviše četrdeset pet (45) radnih dana od dana uvođenja u posao, a predviđeno je da radovi započnu u ponedjeljak i to kroz izvođenje pripremnih radova koji podrazumijevaju uklanjanje postojećih slojeva popločavanja, uklanjanje betonskih zidića sa klupama; uklanjanje raslinja i drveća, strojni iskop i odvoz zemlje te demontažu postojećih rubnjaka i odvoz. Nakon toga uslijedit će priprema podloge i polaganje nove betonske galanterije. Ranije je na prostoru koji pokriva Gradski trg izvršena rekonstrukcija vodovodne mreže.

OGLAS

„Kroz ovaj projekt nastojimo podići kvalitetu urbanog života u Vitezu, i tu nećemo stati, planiramo nove radove u vremenu koje je pred nama jer želimo da Vitez bude što ugodnije mjesto za boravak i život. Vjerujem da će odabrani izvođač radova svoj posao obaviti kvalitetno poštujući ugovorene rokove“, kazao je načelnik Boris Marjanović nakon potpisivanja ugovora.

OGLAS
Oglasi
LM