spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
8.6 ° C
8.6 °
8.6 °
92 %
1.6kmh
100 %
Ned
10 °
Pon
14 °
Uto
10 °
Sri
10 °
Čet
8 °

Potpisana tri ugovora za rekonstrukciju lokalnih prometnica u vrijednosti 282 307 KM

- Oglasi -
- Oglasi -

Danas je u prostorijama Općine Vitez načelnik Boris Marjanović sa suradnicima, predsjednikom OV Hidajetom Sivrom i pomoćnikom za poduzetništvo i lokalni razvitak Muhamedom Rebihićem primio predstavnike Federalnog ministarstva raseljenih i izbjeglih osoba.

Razlog sastanka bilo je potpisivanje tri ugovora kojima je omogućeno uvođenje u posao izvođačima radova na tri projekta u Vitezu ukupne vrijednosti 282 307,oo KM.

- Oglasi -

Najvrjedniji ugovor iznosi 143 466,27 KM, a radi se o sanaciji lokalne prometnice u Starom Vitezu- dionica ulice 325. brdske brigade. Na ovoj dionici, duljine 300 metara. bit će rekonstruirana prometnica za motorna vozila, a bit će izgrađena i pješačka staza.
U Mjesnoj zajednici Krčevine realizirat će se projekt vrijedan 81 694,42 KM. Ovdje se radi o izradi asfaltne presvlake dionice puta- Ravni put i to kroz dvije dionice. Prva je nastavak na ranije urađenu asfaltnu presvlaku u duljini od 560 metara, a druga dionica je s gornje strane puta od Preočice i radit će se preko postojeće betonske podloge duljine 260 metara.
U MZ Kruščica izvršit će se sanacija i asfaltirane lokalnog puta u vrijednosti 57 146,78 KM.
Za sve ugovorene radove Općina Vitez izdvojit će 61 338 KM, a ostatak se financira putem Federalnog ministarstva raseljenih i izbjeglih osoba, koje je u Vitezu u ovoj godini sufinanciralo rekonstrukciju kanalizacijske mreže u MZ Dubravica.

- Oglasi -

Načelnik Marjanović je tijekom sastanka istaknuo dobru suradnju s Federalnim ministarstvom raseljenih i izbjeglih osoba te izrazio nadu kako će se ona nastaviti u razdoblju pred nama kroz realizaciju novih projekta.

Izvođač radova je Dobojputevi d.d. Doboj Jug.

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.