viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 21.09.22 @ 13:42

Danas je u prostorijama Općine Vitez načelnik Boris Marjanović sa suradnicima, predsjednikom OV Hidajetom Sivrom i pomoćnikom za poduzetništvo i lokalni razvitak Muhamedom Rebihićem primio predstavnike Federalnog ministarstva raseljenih i izbjeglih osoba.

Razlog sastanka bilo je potpisivanje tri ugovora kojima je omogućeno uvođenje u posao izvođačima radova na tri projekta u Vitezu ukupne vrijednosti 282 307,oo KM.

OGLAS

Najvrjedniji ugovor iznosi 143 466,27 KM, a radi se o sanaciji lokalne prometnice u Starom Vitezu- dionica ulice 325. brdske brigade. Na ovoj dionici, duljine 300 metara. bit će rekonstruirana prometnica za motorna vozila, a bit će izgrađena i pješačka staza.
U Mjesnoj zajednici Krčevine realizirat će se projekt vrijedan 81 694,42 KM. Ovdje se radi o izradi asfaltne presvlake dionice puta- Ravni put i to kroz dvije dionice. Prva je nastavak na ranije urađenu asfaltnu presvlaku u duljini od 560 metara, a druga dionica je s gornje strane puta od Preočice i radit će se preko postojeće betonske podloge duljine 260 metara.
U MZ Kruščica izvršit će se sanacija i asfaltirane lokalnog puta u vrijednosti 57 146,78 KM.
Za sve ugovorene radove Općina Vitez izdvojit će 61 338 KM, a ostatak se financira putem Federalnog ministarstva raseljenih i izbjeglih osoba, koje je u Vitezu u ovoj godini sufinanciralo rekonstrukciju kanalizacijske mreže u MZ Dubravica.

OGLAS

Načelnik Marjanović je tijekom sastanka istaknuo dobru suradnju s Federalnim ministarstvom raseljenih i izbjeglih osoba te izrazio nadu kako će se ona nastaviti u razdoblju pred nama kroz realizaciju novih projekta.

OGLAS

Izvođač radova je Dobojputevi d.d. Doboj Jug.

Oglasi
LM