spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
5.1 ° C
5.1 °
5.1 °
95 %
1.3kmh
100 %
Ned
5 °
Pon
7 °
Uto
6 °
Sri
5 °
Čet
6 °

U tijeku rekonstrukcija igrališta kod škole, postavljeni novi koševi, sutra počinje ugradnja nove podloge

- Oglasi -
- Oglasi -

Vitez uskoro dobiva prvi javni sportski teren sa akrilnom podlogom, a ovoga tjedna počeli su radovi prema ranije potpisanom ugovoru.

Do sada je izvršena demontaža postojeće ograde oko igrališta koja će biti obnovljena, a jučer su postavljeni novi košarkaški obruči s mrežicama i tablama. Nakon pripreme postojeće podloge sutra će krenuti ugradnja akrilne podloge koja se ugrađuje u više slojeva, a bit će iscrtane markirne linije za košarkaški i odbojkaški teren.

- Oglasi -

Akrilna podloga se odlikuje posjedovanjem izvrsne savitljivosti- rastezljivosti, izuzetno podnosi mehanička opterećenja, te znatno poboljšava kvalitetu i udobnost bavljenja sportom. Posjeduje i protu-klizna svojstva tako da je idealna za korištenje na multifunkcionalnim sportskim igralištima.

- Oglasi -

Vrijednost radova (ugradnja podloge, koševa i linija) je 26.793,00 KM sa PDV-om, izvođač je poduzeće Top Sport iz Bijeljine. Za financiranje tih radova Općina Vitez je osigurala 30% odobrenih sredstava dok ostatak financira projekt „Jačanje uloga mjesnih zajednica u BiH“. Radove na rekonstrukciji ograde (6.786,00 KM sa PDV-om) u cijelosti financira Općina Vitez. Projekt „Jačanje uloga mjesnih zajednica u BiH“ je zajednički projekt vlada Švicarske Konfederacije i Kraljevine Švedske, koji u Bosni i Hercegovini realizira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP).

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.