spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
2 ° C
2 °
2 °
94 %
0.9kmh
100 %
Uto
5 °
Sri
4 °
Čet
4 °
Pet
7 °
Sub
9 °

U tijeku rekonstrukcija putova u MZ Krčevine (FOTO)

- Oglasi -
- Oglasi -

Nakon što je prošloga mjeseca potpisan Ugovor između Općine Vitez i Federalnog ministarstva raseljenih i izbjeglih osoba ovoga tjedna aktivni su radovi na rekonstrukciji lokalnih putova u Mjesnoj zajednici Krčevine.

Danas su načelnik Općine Vitez Boris Marjanović i predsjednik Općinskog vijeća Vitez Hidajet Sivro obišli radove u naseljenim mjestima Krčevine i Ljubić. Radi se o projektu vrijednom 81 694,42 KM (sa PDV) i to izradi asfaltne presvlake dionice puta- Ravni put kroz dvije dionice. Prva je nastavak na ranije urađenu asfaltnu presvlaku te proširenje lokalnog puta, a druga dionica je s gornje strane puta od Preočice i radit će se preko postojeće betonske podloge. Ove radove izvodi poduzeće Doboj putevi.

- Oglasi -

Također, u MZ Krčevine realizira se projekt „Jačanje uloge mjesnih zajednica u Bosni i Hercegovini (BiH)“, kao zajednički projekt vlada Švicarske Konfederacije i Kraljevine Švedske, koji u Bosni i Hercegovini realizira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) uz sufinanciranje Općine Vitez. Danas se, kao dio ovoga projekta, izvode radovi na uređenju i pripremi za asfaltiranje lokalnog puta prema „Strukarevim kućama“. Vrijednost radova u ovom projektu je 37.089,00 KM S PDV-om.

- Oglasi -

Kada je u pitanju MZ Kruščica danas se izvode radovi na uređenju bankina prema Botićima za što je Općina Vitez osigurala oko 30 m3 betona i ostalog potrebnog materijala, a radove je obišao te s mještanima razgovarao i načelnik Marjanović.
- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.