viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 01.04.22 @ 23:31

Na temelju  Zakona o stvarnim pravima i Pravilnika o postupku javnog natječaja za raspolaganje nekretninama u vlasništvu Federacije BiH, županija, općina i gradova općinski načelnik Boris Marjanović donio je odluku o poništenju Javnog oglasa za prodaju neizgrađenog građevinskog zemljišta putem javnog nadmetanja – licitacije.

Ovom odlukom poništava se Javni oglas za prodaju neizgrađenog građevinskog zemljišta putem javnog nadmetanja – licitacije br. 01-1-27-6-352/2022 od 04.02.2022 godine  objavljen “ Večernjem listu “ 08.02.2022  godine, web stranici Općine Vitez i oglasnoj ploči općine Vitez .

OGLAS

Općinski načelnik je raspisao javni oglas za prodaju neizgrađenog građevinskog zemljišta putem javnog nadmetanja –  licitacije br. 01-1-27-6-352/2022 od 04.02.2022 godine  objavljen u  “Večernjem listu “ 08.02.2022  godine, web stranici Općine Vitez i oglasnoj ploči općine Vitez .
Na raspisani javni oglas  sudionik licitacije uložio je  prigovor   po pitanju teksta javnog oglasa koji prema navodima istog ne sadrži sve odredbe propisane pravilnikom o postupku javnog natječaja za raspolaganje nekretninama u vlasništvu Federacije BiH, županija, općina i gradova.
Razmatrajući ovaj prigovor  povjerenstvo za provođenje javnog natječaja –  licitacije je prekinulo  postupak licitacije i zatražilo od nadležne službe očitovanja po iznesenim prigovorima.
Po dostavljenom očitovanju nadležne službe ,povjerenstvo je donijelo Odluku kojim se usvajaju prigovori  i pri tomu je naloženo poništavanje javnog oglasa u cjelosti uz obvezu raspisivanja javnog oglasa koji će biti suštinski i formalno- pravno identičan odredbama Pravilnika o postupku javnog natječaja za raspolaganje nekretninama.

OGLAS
Oglasi
LM