spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
blaga naoblaka
20.1 ° C
20.1 °
20.1 °
78 %
1.9kmh
17 %
Čet
32 °
Pet
34 °
Sub
29 °
Ned
33 °
Pon
24 °
spot_imgspot_img

Milanović: Bio sam Komšićev jaran, kada sam vidio da je džepar i lopov, doviđenja

- Oglasi -
- Oglasi -

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović provodi dan u Slavoniji, a između ostalog i na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Vukovara povodom obilježavanja Dana Grada

U izjavi za medije komentirao je odnose sa BiH, Izborni zakon, ulazak Finske u NATO…

– Imamo izdajničku vladu, izdaju Hrvate u BiH, a taj narod tamo traži jako malo, samo osnove, državu gdje se poštuju nacionalna prava. Ovi dani su jako važni, ne odustajem od svog stava, znam da ga većina Hrvata podržava. Ja se borim mirnim sredstvima, to su naša vitalna prava, to je pola milijuna Hrvata u BiH. Ja sam, rekao je Udbašenković, Komšićev jaran. Ja sam to bio, ljudima pristupam naivno. Kad sam vidio da je džepar i lopov, doviđenja – rekao je Milanović.

Dodao je da se u BiH očekuje da se ignorira činjenica da postoje Hrvati, Srbi i Bošnjaci pa da Bošnjaci mogu preglasati Hrvate.

– Za ovo smo se pripremali, potopit ćemo ih intelektualno, mene neće slomiti. Igraju na izdajničku vladu. Ja ne želim biti simpatičan u Bruxellesu, nije me briga, to su tamo bezveznjaci – rekao e Milanović.

Komentirao je i ulazak Finske u NATO.

– Na summitu NATO-a uložit ću veto, ovisno o tome gdje će biti pozivnica – kazao je Milanović i dodao:

– Kao đavao grešnu dušu progonit ću svakog zastupnika koji bude bio za. Mi imamo jednu stranu koja je izdajnička, ljudi s privatnim motivima plus što me mrze. To će morati objasniti javnosti. To će biti pritisak na Hrvatsku, ovi su kupljeni – rekao je Milanović.

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE