spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
7.4 ° C
7.4 °
7.4 °
74 %
2.5kmh
100 %
Sub
7 °
Ned
5 °
Pon
7 °
Uto
6 °
Sri
4 °

Hadžifejzović žestoko Sebiji i Bakiru: Vi slavite nepismene, vi se udajete za šefove kupleraja, vas vjenčava reis koji ni u ludilu ne smije to uraditi

- Oglasi -
- Oglasi -

Direktno se Hadžifejzović obratio i bračnom paru Izetbegović, predsjedniku SDA Bakiru i njegovoj suprugi Sebiji, jednoj od stranačkih uzdanica na predstojećim izborima u Bosni i Hercegovini, prenosi Raport.ba.

Imao je poruku Hadžifejzović za sve oni koji, kako kaže, planiraju 2. listopada glasati za Izetbegovića, kao kandidata za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH.

- Oglasi -

Najveći izdajnik

- Oglasi -

“On je izdajnik, veleizdajnik. Zapamtite, sigurno, milijun posto će ući u povijest, a već je ušao u povijest kao najveći izdajnik ove zemlje.

Svjesno, namjerno, planski u dogovoru s nekim, deset godina je opstruirao proces revizije presude protiv Srbije za genocid. Samo veleizdajnik, u prijevodu izdajnik, glavni, vrhunski izdajnik države može se braniti tako što će preko botova skotova naručivati tekstove u kojima su svi izdajnici, samo on nije. Ne, sasvim je drugačije, on ja najveći izdajnik.

Znate da je nakon intervjua našeg s Vučićem otkrivena ta tajna, oko revizije, i znate da je osobno Izetbegović novinaru Euronewsa vrlo jasno u kameru rekao da je sve slagao u Vijećnici. Slagao je Srebrenicu, Krajinu, Posavinu, Podrinje, istočnu Bosnu, sve…”, rekao je Hadžifejzović, naglasivši da je Izetbegović uskratio pravdu i za sve žrtve srebreničkog genocida.

Naglasio je da će ubuduće na svaki botovski napad odgovarati “isključivo bračnom paru Izetbegović, dakle naručiteljima”.

“Vi ste lopovi obični, to jest oni koji su dozvolili svojim ljudima i stranci da opljačkaju ovu državu. Vi, to jest ti, Sekice, nemaš diplomu, djevojčice. Vi ste kupili neupotrebljive respiratore, vi lažete, jadni unesrećeni narod.

Uništeni gradovi

Šef obavještajne službe nema diplomu, vi lažete žene, majke, sestre Srebrenice, ljude iz svakog uništenog grada u genocidu u ovoj zemlji. Vi ste veleizdajnici, vi ste prodali Srebrenicu. Vi ste uništili reviziju, vi ste najveći čuvari entiteta RS.

Vi se borite da BiH bude podijeljena na troje, da vama, vašoj stranci pripadne dio trećine”, kaže Hadžifejzović.

Dodaje da su “otjerali 500 tisuća ljudi, zdravih, pametnih, pismenih, mladih…”.

“Vi slavite nepismene, Vi se udajete za šefove kupleraja, Vi zauzimate džamije, Vas vjenčava reis koji ni u ludilu to ne smije uraditi. Vi ste nam oteli islam, džamiju, vjeru, kulturu, tradiciju, ponos i državu.

Hrabri Bosanci se plaše Vas, dokazujete da diploma nije važna. Vi ste otjerali najbolje doktore…”, rekao je Hadžifejzović.

Pozvao je on i bračni par Izetbegović da gostuje u njegovoj emisiji.

“Seko, ponesi Bakira, ali ponesi i diplomu, ali i Osmicu s diplomama”, poručio je Hadžifejzović.

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.