viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 21.04.22 @ 10:57

Na današnjoj sjednici, Općinsko vijeće Vitez je na prijedlog Ocjenjivačkog suda donijelo odluku o dodjeli javnih priznanja za 2022. godinu. Obavještenje o uvjetima i načinu predlaganja kandidata za dodjelu javnih priznanja za 2022. godinu bilo je objavljeno 18.02.2022.godine i otvoreno do 07.03.2022.godine. S tim u vezi konstatirano je da je stiglo ukupno (8) prijedloga od čega pojedinačno  za: „Grb općine“-(3),  “PLAKETU OPĆINE VITEZ” -(5)   i za “POSMRTNO”  -(1) prijedloga, i (1) za počasnog građanina. Prijedlog za Grb općine odbijen je zbog neispunjavanja uvjeta za imenovanje. Ocjenjivački sud je održao (3) sjednice na kojima je razmatrao pristigle prijedloge i nakon toga jednoglasno donio prijedlog odluke za Općinsko vijeće.

Ispred Ocjenjivačkog suda, vijećnicima je prispjele prijedloge obrazložio predsjednik Ivica Drmić i odluka je usvojena sa 20 glasova za, 1 glas protiv i 1 glas suzdržan. Dobitnici javnih priznanja su sljedeći:

OGLAS

I .  PLAKETA OPĆINE VITEZ

OGLAS

1. BZK Preporod -za sveukupan doprinos u promociji kulturne baštine i tradicije grada

OGLAS

Viteza
2.Udruga Volim Vitez- za sveukupan doprinos društvenoj zajednici
3.Marko Plavčić -za sveukupan doprinos mladih kulturnom unapređenju grada Viteza.

II .  POSMRTNO PRIZNANJE OPĆINE VITEZ

  1. Hakija Đelilović-za sveukupni društveni doprinos na području općine Vitez

III.  POČASNI GRAĐANIN OPĆINE VITEZ
1.dr.sci.Edin Ramić-izniman doprinos lokalnoj zajednici kroz relizaciju značajnih infrastrukturnih projekata na području općine Vitez.

Oglasi
LM