spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
vedro
16.5 ° C
16.5 °
16.5 °
86 %
0.9kmh
5 %
Pon
29 °
Uto
30 °
Sri
32 °
Čet
35 °
Pet
24 °

Vijeće ministara BiH danas o izvršenju proračuna institucija BiH

- Oglasi -
- Oglasi -

Vijeće ministara BiH bi na sjednici zakazanoj za danas trebalo da razmatra Izvještće o izvršenju proračuna institucija Bosne i Hercegovine i međunarodnih obveza BiH za period I – VI 2021. godine, kao i Izvješće o izvršenju proračuna institucija BiH i međunarodnih obveza BiH za period I – IX 2021. godine.

Trebao bi biti razmatran i Okvirni sporazum/Nacrt osnova za zaključivanje Okvirnog sporazuma o financijskom partnerstvu između Europske komisije i BiH o posebnim aranžmanima za provedbu financijske pomoći Unije BiH u okviru Instrumenta pretpristupne pomoći (IPA III).

- Oglasi -

Predviđeno je i razmatranje Prijedloga odluke o privremenoj suspenziji i privremenom smanjenju carinskih stopa pri uvozu novih električnih i hibridnih automobila do 31. prosinca 2022. godine.

- Oglasi -

Vijeće ministara BiH bi trebalo razmatrati i Prijedlog odluke o utvrđivanju visine posebnog dodatka na plaću policijskim službenicima u policijskim organima BiH i državnim službenicima u Državnoj agenciji za istrage i zaštitu koji obavljaju poslove koji su u neposrednoj vezi s operativno-istražnim poslovima.

Na dnevnom redu bi, između ostalog, trebalo da se nađe Prijedlog odluke o utvrđivanju godišnje kvote radnih dozvola za zapošljavanje stranaca u BiH za 2022. godinu; Informacija o stanju javne zaduženosti BiH na dan 31. prosinca 2021. godine, kao i Izvješće o realizaciji sredstava za saniranje ekonomskih šteta uzrokovanih epidemijom COVID-19 dodijeljenih iz proračuna 2020. godine, sačinjen na osnovu izvješća drugih nivoa vlasti o realizaciji istih u toku 2021. godine.

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.