viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 30.03.23 @ 09:25

Za danas je zakazana sjednica Vijeća ministara BiH na kojoj će ministri razmatrati čak 50 točaka dnevnog reda. Državni ministri će na prijedlog Ministarstva vanjskih poslova BiH razmatrati Nacrt sporazuma o slobodi kretanja s osobnim iskaznicama na Zapadnom Balkanu sa izvještajem o pregovorima.

Na dnevnom redu je i Prijedlog odluke o usvajanju Strategije za borbu protiv korupcije od 2022. do 2024. godine i akcijskog plana za njeno provođenje. Također će biti razmatran i Nacrt ugovora o financiranju između BiH i Europske investicijske banke za projekat Vjetroelektrane “Vlašić” te amandman na Ugovor o financiranju Koridora 5C.

Oglas

Ministri će razmatrati i Izvješće o radu Komisije za suradnju sa NATO savezom za prošlu godinu te zaključke sa sjednica Predsjedništva BiH. Osim toga, Vijeće ministara će razmatrati i dvije točke stupnja povjerljivo, a koje se tiču sudjelovanja pripadnika Oružanih snaga i policijskih službenika u operacijama podrške miru tijekom prošle godine te Prijedlog odluke o dodatku na plaću na osnovu posebnih uvjeta radnog mjesta za zaposlene u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija, pritvora i drugih mjera BiH.

Oglasi
LM