spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
5.1 ° C
5.1 °
5.1 °
95 %
1.3kmh
100 %
Ned
5 °
Pon
7 °
Uto
6 °
Sri
5 °
Čet
6 °

10 godina rada Škole košarke Prvi koš

- Oglasi -
- Oglasi -

Danas je 30. listopad, poseban datum za Školu košarke Prvi koš.
Naime, prije 10 godina, sada već davne 2012. održan je prvi trening Škole košarke “Prvi koš” Vitez u sportskoj dvorani Osnovne škole “Bila”.

U 10 godina rada skupio se veliki broj treninga, utakmica, pobjeda, ali i poraza, koji su sastavni dio sporta, sazrijevanja i uspjeha.

- Oglasi -

“U 10 godina rada iza nas su i proslave osvojenih prvih mjesta, pehara, diploma, medalja, formiranje seniorskog sastava, play-off utakmice seniorskog sastava, kao i ponosna proslava reprezentativnih poziva. U 10 godina rada iza nas je značajan broj organiziranih turnira, također i sudjelovanje na velikom broju turnira diljem Bosne i Hercegovine i Hrvatske, kao i sudjelovanje i organiziranje kampova, humanitarnih akcija. Ponosni smo na naših prvih 10 godina. Vjerujemo da ćemo ih brojati zajedno i dalje. Sretan 10. rođendan u ime svih trenera, sportskih pedagoga koji su radili u Školi košarke “Prvi koš” Vitez, u ime svih bivših članova, a posebno u ime trenera i članova koji trenutno rade, djeluju i treniraju u Školi košarke “Prvi koš” Vitez”, navode iz Prvog koša i dodaju:

- Oglasi -

Hvala svima koji su nas podržavali sve ove godine.
Nadamo se da smo na najbolji način predstavili naš rad u ovih naših prvih 10 godina.

Nastavljamo i dalje …
🏀🏀🏀 🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏀
🎉🎉🎉🥳🥳🥳🎂🎂🎂
🧡🤍🖤🧡🤍🖤🧡🤍🖤

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.