viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 08.06.22 @ 20:26
OGLAS

Adnan Šehić se vratio u STK Vitez, vijest je to koja se danas proširila društvenim mrežama i među ljubiteljima ovoga sporta u Vitezu, gdje stolni tenis ima bogatu tradiciju, a i danas premijerligaša u STK CM Vitez.

Ove sezone u Premijer ligi BiH za žene djevojke STK Vitez su se izborile za 6. mjesto dok su muški u Prvoj ligi BiH uz mnoge povrede na početku odgovarajući ipak zauzeli 4.mjesto.

“Ovu sezonu smo zaokružili i potpisom našeg starog, a novog igrača, Adnana Šehića koji se nakon osam godina vratio u svoj matični klub spreman za nove pobjede i da pokuša napraviti put za naše momke koji će uz njega i uz Mehića, Haskića, i Ibrahimovića zaigrati i preuzeti kormilo kluba i nadamo se boriti se za ulazak u Premijer ligu BiH”, rečeno je iz STK Vitez

OGLAS

OGLAS

“Dragi prijatelji iz STK Mostar iz Mostara, želim da vam se zahvalim za osam godina koje sam proveo u ovom klubu, imao sam čast biti kapiten ekipe. Ekipe koja je osvojila šest titula prvaka BiH i šest titula pobjednika kupa BiH. Ja svoju karijeru nastavljam u svom matičnom klubu. Još jednom hvala za sve”, naveo je Šehić.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM