viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 15.12.22 @ 20:23

Ana Eldić, dugi niz godina radi sa mladim košarkašicama OKK Vitez. Za portal BHbasket govorila je o ženskoj košarci u gradu u Srednjoj Bosni:

OGLAS

,,Što se tiče Viteza i ženske košarke moram biti zadovoljna, ovo je malo mjesto, ali puno talentirane djece imamo kako u košarci tako i u drugim sportovima. Konkretno što se tiče ženske košarke mislim da smo napravili dobar posao, gdje su svake godine ženske selekcije u vrhu tabele iako se radilo o ligi mladih SBŽ. Međutim prošle godine su juniorke bile i viceprvakinje FBiH dok su pionirke i kadetkinje zauzele 2. mjesto. Seniorke koje su po prvi put u povijesti nastupale u A1 ligi zauzele 4. mjesto”, ističe Eldić i nastavlja:

Oglas

,,Ove godine zbog jačih utkamica odlučili smo se ipak za Ligu Herceg Bosne u kojoj nastupamo s kadetkinjama i A1 za seniorkama, dok mlađe selekcije vrijedno treniraju i igraju prijateljske utakmice. Što se tiče reprezentacije BiH iz našeg kluba dvije su igračice bile na popisu dok je jedna i igrala, to su Almedina Ahmic sada igra za ŽKK Čelik te Ena Vidović koja je još uvijek član našeg kluba”, govori Eldić i ističe:

,,Budući da je klub preuzeo novi predsjednik Željko Palavra na mjesto Sanjina Zirduma tijekom sezone nismo ništa mijenjali. Palavra smatra kako se treba posvetiti mladim igračima/igračicama i sigurno da ćemo u budućnosti veću pažnju posvetiti tome”, zaključila je Eldić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

R-BH

Oglasi
LM