viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 22.12.23 @ 00:15
OGLAS

Reprezentativci Karate kluba “Mladost” Vitez nastavljaju dugogodišnju tradiciju postizanja vrhunskih rezultata s kojima su ponovo nakon ostvarenih rezultata na državnom, federalnom izbornom turniru te WKF svjetskoj karate lige izborili i plasman za nastup na 51. Europskom prvenstvu za kadete, juniore i U21seniore u Gruziji početkom veljače 2024.godine.

Na osnovu ostvarenih rezultata sa državnog i izbornog turnira te WKF svjetske karate lige za mlade izbornici su odredili Spisak za nastup na predstojećem prvenstvu za kadete, juniore i U21 seniore , koje će se održati uTbilisi (Gruzija) 6-12.02.2024. godine.

OGLAS

Na spisku se našlo i dvije iz ovog kluba, koji se već odavno pripremaju, naporno vježbaju i rade sa trenerima karate kluba „Mladost “ Vitez kako bi za ovaj nastup bili u što boljoj formi.

OGLAS

Ovog puta za europsku medalju će se boriti dva kadetska reprezentativca i to Vedad Đidić u kategoriji borbe kadeti -52kg i Dominika Maleš u kategoriji borbe kadetkinje +61kg u pratnji trenera Aldina Adilovića.

OGLAS

Ovim putem želimo da se zahvalimo svim ljudima dobre volje i sponzorima koji nas podržavaju i žele podržati odlazak na Europsko prvenstvo,a sportašima želimo sretan put, puno sreće i osvojene medalje, poručili su iz Uprave kluba.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM