viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 12.03.24 @ 08:14
OGLAS

U nedjelju,10.3.2024 godine. u Sarajevu u Areni hotela Hills je održan međunarodni karate turnir „Bosna open 2024“, jedan od najmasovnijih i najkvalitetnijih turnira na kojem je sudjelovalo 1468 natjecatelja iz 111 klubova i osam država.

Natjecatelji kluba Mladost Vitez su osvojili 12 medalja i to 4 zlatne, 1 srebrnu i 7 brončanih medalja. Svi su nastupili u kategoriji borbi. Zlatne medalje su osvojili Vedad Đidić u kategoriji borbe kadeti -52 kg, Ismail Đidić u kategoriji borbe kadeti-57kg, Hamza Adilović u kategoriji borbe dječaci 11 godina -35 kg i Hamza Akeljić u kategoriji borbe dječaci 8/9 godina +38 kg.

OGLAS

Srebrnu medalju je osvojila Marija Gudelj u kategoriji borbe djevojčice 11 godina -40kg. Dok su se brončanim medaljama okitili Sebastijan Paradžik , Elmedin Sivro, Emrah Plivčić, Ema Bešić Ema, Zahra Adilović, Bilal Đidić i Dominika Maleš. Šef stručnog stožera Karate kluba “Mladost“ Vitez, Aldin Adilović, zadovoljan je postignutim rezultatima na turniru i naglasio je da je turnir ujedno bio i posljednja provjera pred nastupajuće Federalno prvenstvo za djecu koje se održava sljedećeg vikenda u Zenici.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM