viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 23.01.24 @ 11:17

U periodu od 19. do 21.01.2024. godine. u Hrvatskoj, u Samoboru održan je 32. Grand prix Croatia karate turnir. Ove godine  na turniru je sudjelovalo 1539 karataša iz rekordnih 29 zemalja svijeta i rangiran je kao jedan od najjačih turnira u ovom dijelu Europe.

Mladost Vitez je predstavljalo pet natjecatelja koji su osvojili jednu zlatnu i jednu brončanu medalju. Zlatnu medalju je osvojio Ismail Đidić u kategoriji borbe kadeti -57kg nakon pet pobijeđenih mečeva dok se brončanom medaljom okitio Hamza Adilović koji je radio šest mečeva u starijoj uzrasnoj kategoriji borbe U12-34kg.

OGLAS

Vedad Đidić je nakon šest odrađenih mečeva zauzeo visoko peto mjesto, Dominika Maleš je u izuzetno jakoj kategoriji kadetkinje -61kg  nakon odrađenih pet mečeva zauzela visoku sedmu poziciju dok je Emrah Plivčić imao zapažen rezultat.

OGLAS

Za  naše karataše ovo je jedno veliko iskustvo i izuzetan uspjeh obzirom da se radi o  velikom i veoma značajnom turniru, istakao je šef stručnog stožera karate kluba “Mladost” Vitez, Aldin Adilović., te im ponovo čestitao na nastupima kao i na osvojenoj medalji.

OGLAS

Konkurencija je bila žestoka ali su osvojene dvije medalje od pet natjecatelja dokaz kvalitetnog i predanog rada naših natjecatelja i trenera. Medalje su svakako i motiv više za predstojeće Europsko prvenstvo koje se početkom veljače održava u Gruziji kao i za sve naredne turnire na kojima se nadamo dobrim rezultatima.

Oglasi
LM