viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 15.12.23 @ 11:51
OGLAS

Danas je općinski načelnik Boris Marjanović upriličio službeni prijam za uspješnu Vitežanku, srebrnu sa Svjetske lige mladih u karateu Dominiku Maleš, inače članicu Karate kluba „Mladost“ Vitez.

Na današnjem sastanku u Općini Vitez načelniku su detaljno preneseni dojmovi sa ovog značajnog i izuzetno priznatog natjecanja koje je održano u Veneciji, a za koje se prijavilo 4.133 natjecatelja iz 81 države. U kategoriji kadetkinja, gdje je Maleš osvojila srebro natjecale su se 92 karatašice.

OGLAS

U pratnji Dominike Maleš bio je njen trener Aldin Adilović, koji se danas osvrnuo i na druge rezultate kojima se ovaj klub, ali i Općina Vitez ponose. Predstavio je značaj ove srebrne medalje i buduće planove kluba koji se prije svega odnose na pripremu za nastupajuća natjecanja među kojima je osobito važno Europsko prvenstvo u Gruziji.

OGLAS

Općinski načelnik Marjanović je uz čestitke Dominiki Maleš i njenom treneru uručio i prigodne nagrade te je obećao kako će, kao i do sada, Općina Vitez biti maksimalna potpora uspješnim sportašima iz Viteza. „Ovakvi uspjesi najbolji su predstavnik naše općine diljem svijeta. Ponosni smo na ovu srebrnu medalju i zasigurno ćemo dati sve od sebe da osiguramo daljnji razvitak sporta kako bismo u i budućnosti imali što više ovakvih uspjeha u Vitezu“, kazao je Marjanović.

OGLAS

Inače, povodom ove svjetske medalje sinoć je u Vitezu KK „Mladost“ organizirao i prigodnu proslavu te vatromet.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM