viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 30.10.23 @ 08:10
OGLAS

U proteklih mjesec dana, predstavnici karate kluba “Mladost” Vitez su održali  karate prezentacije i treninge u Javnoj ustanovi “Dječji  vrtić”  Vitez.

Po dvije prezentacije su održane i  u osnovnim školama. Koordinator i prezentator projekta je bila Zenira Bektaš Zenira  dok je praktični dio predvodio trener Aldin Adilović Aldin sa karate reprezentativkama i to juniorskom Teo Pavlović, kadetskom Dominikom Maleš i pionirskom Zahrom Adilović Zahrom.

OGLAS

Prezentacijama u osnovnim školama prisustvovao je i trener Harun Peskić.

OGLAS

Ativnosti su bile vezane za  projekat “Karateom do zdravlja” i “Mala škola karatea”, a fokus je bio na djeci predškolskog uzrasta kao i djeci od prvog do četvrtog razreda osnovnih škola.

OGLAS

Karate klub „Mladost“ Vitez ovim projektom želi podići svijest o važnosti sporta za razvoj djeteta predškolske i školske dobi, samopouzdanja, jačanje motorike i koordinacije pokreta što je od velikog  značaja za pravilan psihofizički razvoj.

„Ovim putem se zahvaljujemo ravnateljici vrtića LJiljani Pranjković-Kovač kao i kompletnom osoblju vrtića te naravno djeci koja su nas svaki put dočekali s radošču i s osmjesima. Također se zahvaljujemo ravnateljici osnovne škole “Dubravica” Vitez Olgi Krezić, ravnatelju osnovne škole “Vitez” Vitez Arminu Imamoviću, ravnateljci osnovne škole “Vitez” Slavici Šerbetić i ravnatelju osnovne škole “Dubravica”Vitez- Preočica  Salihu Zlotrgu  kao i svim učiteljima i učiteljicama navedenih škola“, navedeno je iz Kluba.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM