Zrak u vitezu
OGLAS

Reprezentativac Karate kluba “Mladost” Vitez nastupio u Poreču

Vrijeme objave: 03.07.23 @ 08:19
OGLAS

Reprezentativac karate kluba “Mladost” Vitez, Ismail Đidić sa svojim trenerom Aldinom Adilovićem ovog vikenda nastupio je na Svjetskoj WKF karate 1 – Premijer ligi Poreč 2023.

OGLAS

To je jedna od najjačih svjetskih karate liga za kadete i juniore koja se održavala  u Poreču (RH), u periodu od 26.06.do 2.7.2023. godine, a na kojoj je  nastupilo preko  3400 natjecatelja iz 72 zemalje.

Naš Ismail Đidić je  nastupio u kategoriji borbe kadeti -57kg gdje je bilo prijavljeno 96 boraca. Nakon četiri uzastopne pobjede protiv predstavnika Norveške 2:0, Italije 4:0,  Ukrajine 1:0,  Crne Gore 6:1  u finalu poola zaustavljen je od predstavnika Belgije i to na izglasavanje rezultatom 1:1  te nažalost ostaje bez medalje.

OGLAS

Šef stručnog stožera Adilović je naglasio da je zadovoljan rezultatom i nastupom  u konkurenciji od 96 natjecatelja, te je naglasio kako im je do medalje trebalo kako malo sportske sreće tako i pravednijeg suđenja. Ovim putem čestita svim bh. karatašima ove svjetske lige, a osvajačima medalja upućuje iskrene čestitke.


OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM