viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 03.01.24 @ 13:24
OGLAS

Još 1. kolovoza (osmi mjesec) 2022. godine, Roberto Soldić potpisao je ugovor s ONE Championshipom organizacijom. Sve je izgledalo idilično. Chatri Sityodtong osobno je doputovao u Zagreb kako bi predstavio veliko pojačanje za svoju organizaciju. Najavljivale su se velike stvari, od napada na titule u više različitih sportova pa sve do ONE-ovog eventa u Hrvatskoj.

17 mjeseci kasnije, situacija izgleda posve drukčije od onog što se najavljivalo. Roberto Soldić odradio je samo dva nastupa pod okriljem ONE Championship organizacije. Debi protiv Murada Ramazanova okončan je ‘‘no contestom‘‘ nakon što je Dagestanac pogodio Soldića nedozvoljenim udarcem u međunožje, a Roberto je u drugom nastupu za ONE nokautiran od strane Zebaztiana Kadestama.
Nešto lošiji rezultati nisu zapravo najveći razlog za brigu. Puno veći problem je ono na što sve više boraca ukazuje, a to je manjak nastupa u ONE Championship organizaciji. Samo dva nastupa, od kojih je jedan završio ‘‘no contestom‘‘ nakon tri minute, zbilja su premalo za 17 mjeseci koliko je Soldić u ONE-u.

OGLAS

Ne sumnjamo da je Roberto odavno spreman i otvoren za novi nastup kojim bi se pokušao vratiti na pobjedničke staze, ali još uvijek čekamo službenu potvrdu njegovog sljedećeg nastupa. Čeka i Soldić, a danas je javno pozvao ONE da mu ugovore novi meč.
‘‘Bit ću spreman za ožujak (3. mjesec) u Kataru. Što mislite o tome?‘‘, poručio je Roberto, a u ‘‘tvitu‘‘ je označio ONE Championship organizaciju i Chatrija Sityodtonga.

OGLAS

ONE bi 1. ožujka (treći mjesec) trebao gostovati u Katru, a Lusail Sports Arena trebala bi ugostiti ONE 166 event. Nekoliko velikih mečeva već je potvrđeno za taj event (LINK za popis mečeva), a Soldić očito želi biti dio tog spektakla.
Nadamo se da će ONE uslišati njegovu želju, jer vrijeme je da Roberto počne frekventnije nastupati i pokazivati zašto je uoči dolaska u ONE bio na glasu kao najtraženiji ‘‘free agent‘‘ na tržištu boraca. (Fightsite.hr)

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM