viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 04.05.24 @ 10:01
OGLAS

Mladi reprezentativci karate kluba Mladost Vitez nastavljaju dugogodišnju tradiciju postizanja vrhunskih rezultata s kojima su ponovno nakon ostvarenih rezultata na federalnom, državnom i izbornom turniru, izborili i plasman za nastup na Balkanskom prvenstvu za djecu koje se održava u Istanbulu/Turska u periodu od 30.05. do 02.06.2024. godine.

Na temelju ostvarenih rezultata sa pomenutih turnira, treneri su odredili popis natjecatelja za nastup na predstojećem Balkanskom prvenstvu, a za nastup se ovaj put izborilo sedam natjecatelja/reprezentativaca BiH koji se već odavno pripremaju, naporno vježbaju i rade sa trenerima karate kluba Mladost Vitez kako bi za ovaj nastup bili u što boljoj formi .

OGLAS

Za Balkansku medalju će se boriti Gudelj Marija, Livnjak Iman, Mangić Nejla, Hidić Nasiha, Adilović Hamza, Adilović Zahra i Mujkić Emin u pratnji trenera karate kluba Mladost Vitez.
,,Ovim putem također želimo da se zahvalimo svim ljudima dobre volje i sponzorima koji nas podržavaju i žele podržati odlazak na Balkansko prvenstvo te se nadamo da ćemo uz njihovu pomoć osigurati financijska sredstva za odlazak naših reprezentativaca”, poručuju iz KK Mladost Vitez.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM