viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 05.02.24 @ 10:58

Proteklog vikenda u Čakovcu održan je međunarodni karate turnir “Grand prix Međimurja” na kojem je sudjelovalo oko 350 natjecatelja iz 3 države među kojima i šest natjecatelja Karate kluba “Vitez” Vitez koji su osvojili 8 medalja (4 zlatne, 3 srebrne i 1 brončanu).

Medalje su osvojili: Lara Jurčević zlato u kategoriji kate kadetkinje. Lea Kurevija srebro u kategoriji kate djevojčice 2012. godište. Lea Rajić zlato u kategoriji kate djevojčice 2011. godište. Marija Križanac broncu u kategoriji kate djevojčice 2012. godište. Domagoj Miličević srebro u kategoriji kate kadeti. Matej Marin zlato u kategoriji kate dječaci 2014. godište. Kata tim u sastavu Bella Mikulić, Lorena Mihalković i Lara Jurčević osvojio je zlato u kategoriji kate ekipno kadetkinje- juniorke. Kata tim u sastavu Lea Kurevija, Marija Križanac i Lea Rajić osvojio je srebro u kategoriji kate ekipno djevojčice 2011.-2012. godište.

OGLAS

Ujedno to je bio i kontrolni turnir za Laru Jurčević uoći odlaska na EP u Gruziju. Koristimo ovu priliku da se i ovaj put zahvalimo roditeljima natjecatelja na nesebičnoj potpori kao i sponzorima kluba, poručuju iz kluba.

OGLAS
Oglasi
LM