viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 21.02.22 @ 18:24

Ovog vikenda, 19. i 20. veljače, u Zenici je odražano 16. federalno prvenstvo za kadete, juniore, U21  seniore, veterane i parakarataše  na kojem je sudjelovalo 635 boraca iz 77 karate klubova sa područja Federacije BiH. 

Natjecatelji karate kluba „Mladost“ Vitez  prvog dana su osvojili tri medalje i to jednu srebrnu i dvije brončane medalje , dok je drugi dan osvojena i zlatna medalja.

Zlatnu medalju je osvojio Laris Bešić u kategoriji kate parakarataši, srebrnu medalju Luka Šapina u kategoriji borbe kadeti +70 kg dok su brončane medalje osvojili Rijad Bektaš u kategoriji borbe kadeti -70kg i Ismail Đidić u kategoriji borbe kadeti -52kg.

Đidić je za treće mjesto imao borbu sa svojim bratom Vedadom koji je također imao zapažen nastup dok je ostalim borcima Tei Pavlović, Mateu Strukaru, Muhamedu Žigonji, Dominiki Maleš,  Emi Bešić i Luki Biletiću ipak nedostajalo sportske sreće.

Šef stručnog stožera karate kluba “Mladost“ Vitez Aldin Adilović je zadovoljan postignutim rezultatima  te svim osvajačima medalja na prvenstvu upučuje iskrene čestitke.

Također je najavio da će se sljedeći vikend, u nedjelju 27.02.u Vitezu održati 1. kolo lige na kojem se očekuje dosta dobrih i kvalitetnih mečeva

OGLAS
Oglasi
LM