viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 05.02.23 @ 21:58

Danas su rukometašice RA Vitez odigrale dva prvenstvena susreta, oba protiv vršnjakinja iz Nove Bila, u konkurenciji igračica rođenih 2008. godine i 2010 godine.

OGLAS

U prvom susretu Vitežanke su potvrdile svoju kvalitetu i renome jednog od najboljih sastava u BiH kada je u pitanju uzrast igračica rođenih 2008. godine ili mlađe. Tijekom cijelog susreta Vitez je imao uvjerljivo vodstvo, a konačni rezultat glasio je 24:14. On je mogao biti i dodatno uvjerljiviji no trener Papić vršio je česte izmjene dajući prigodu za uigravanje svih rukometašica.

Oglas

I u utakmici mlađih rukometašica, rođenih 2010. i mlađe Rukometna akademija odnosi pobjedu. Bilo je 13:12, a iako na prvu neizvjestan susret valja kazati da je Vitez sasvim zasluženo slavio. Također, u ovom susretu prigodu su dobile igračice s kraćim stažom u Akademiji.

Posebno sam sretan zbog današnjih pobjeda jer nas je s tribina bodrio veliki broj naših članova i roditelja iz RA Vitez. Ne mogu ne spomenuti one koje su danas odigrale odlične partije, vratarku Miu Lončarević te igračice Magdalenu Papić, Karlu Alilović,  Bornu Čurak, Dženu Hodžić koja se na kraju povrijedila i želimo joj svi iz Kluba što brži oporavak. Isto tako valja reći kako je danas odlična bila i naša Mihaela Bobaš“, rekao je nakon utakmice Danijel Papić, trener rukometašica Viteza te izjavu zaključio: „Žao mi je da mlađe igračice nisu imale malo veću minutažu, no ovu su prvenstvene utakmice u natjecanju gdje težimo samom vrhu poretka i željeli smo slaviti dvije važne pobjede“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Oglasi
LM