viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 29.05.22 @ 22:20

U Splitu se igra prvenstvo Hrvatske za juniore/juniorke i mlađe kadete/kadetkinje, a u petak su završena ekipna natjecanja, a nakon toga i pojedinačna

Na PH za juniorke u Splitu Dora Ćosić se okitila sa tri zlata i srebrom. Zlato je osvojila u ekipnoj konkurenciji, u mješovitom paru sa Bornom Petekom (TIS Zagreb), u parovima s Hanom Arapović klupskom kolegicom i srebro u pojedinačnoj konkurenciji.

OGLAS

Kod juniora naslov prvaka je osvojio GSTK Zagreb, a kod juniorki Mladost. Naslov prvaka kod mlađih kadeta osvojila je Pula, a kod mlađih kadetkinja TIS. Treba istaknuti da je TIS u ekipnoj konkurenciji osvojio i dva srebra.
U konkurenciji juniora gledali smo reprizu prošlogodišnjeg finala u kojem je GSTK Zagreb (Vekić, Zovko, Poljak, Islamović, Lozušić, Brakus, Borovnjak) s 3:0 svladao TIS (Benko, Hencl, Vidan, Vukomanović) i obranio naslov. Na putu do titule slavili su bez greške, u sva tri susreta bez izgubljenog meča. Treće mjesto osvojio je Zabok (Martinec, Posavec, Grabrovečki, Bašić) pobijedivši Visiu Trnovec Bartolovečki s 3:1. Kod juniorki se igrala samo jedna skupina, a najbolja je bila Mladost (Ćosić, Gojković, Ilić) s dvije pobjede po 3:0 nad Varaždinom i Zagrebom. Varaždin (Matijašec, Vukelić, Novak) je drugi nakon 3:2 pobjede protiv Zagreba (Rebić, Štriga, Jurić), koji je osvojio treće mjesto s dva poraza.
Pula (Vale, Zidarić, Zohil) je kod mlađih kadeta obranila lanjski naslov riješivši sve susrete bez izgubljenog meča, a za zlato su bili bolji od TIS-a (Meter, Juričević, Pustijanac) s 3:0. U borbi za broncu Brovinje (Bernaz, Draćac, Drnjić) je s 3:0 pobijedilo Mihovljan.

OGLAS
Oglasi
LM