viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 21.10.21 @ 16:12

U Vitezu će početkom studenog ove godine, u sklopu SRC Romari započeti s radom Kickbox klub Romari.

U tijeku su završne pripreme na ovom projektu, a voditelj treninga bit će dvadesetšestogodišnji Vitežanin Mario Jukić, bivši osvajač balkanskog i državnog prvenstva BiH u kategoriji -74 kilograma.

OGLAS
Opis nije dostupan.
Foto: Mario Jukić, Facebook

Jukić je nekoliko godina proveo u KICKBOX klubu “Eagles” Mostar, a taj je klub postao najbolji na Državnom prvenstvu BiH s najviše osvojenih medalja u različitim disciplinama i kategorijama.

OGLAS

Godine 2017. Jukić je bio korak do odlaska na Svjetsko prvenstvo gdje se prijavio u disciplinu full contact (puni kontakt), te se u istu disciplinu kvalificirao na državno prvenstvo Hrvatske u Poreču kategorija -71kg. Na državnom prvenstvu zlatna medalja vodila je na Svjetsko prvenstvo. Uz četiri pobjede Jukić je došao do finala u Poreču gdje je poražen od prvaka Hrvatske Tonija Veljkovića.

OGLAS
Opis nije dostupan.
Foto: Mario Jukić, Facebook

Uz odlične sportske uspjehe Mario Jukić je magistrirao na FPMOZ predmetnu nastavu, a danas radi u Osnovnoj školi Dubravica gdje stažira kao nastavnik Zemljopisa.

Za portal Viteški.ba Jukić je u razgovoru kazao:

Glavne moje ambicije su mi da ostanem u rodnom gradu, nakon odsustva na studiju u Mostaru. Svoje ambicije želim zadovoljiti tako što bih volio raditi ono što najviše volim, a to je prvenstveno rad s djecom. Jedan od ciljeva sam ispunio tako što sam napokon sjeo u školske klupe, ali ovaj put na suprotnoj strani od učenika. Sljedeći moj cilj koji želim realizirati je da prenesem svoje znanje kickbox-a na mlađe uzraste, a to uskoro i započinjem. Uz kvalitetan tim iz SRC Romari Vitez, uopće ne sumnjam da ćemo zajedničkim snagama ostvariti ono čemu sam oduvijek težio.


               

Sve informacije o klubu, o satnici treninga, o načinu treniranja, svrsi treniranja i ostalom
možete dobiti na:

Instagram stranici:  https://www.instagram.com/kickboxing_vitez/
E-mail:  kickboxing21@gmail.com
Broj mobitela:  063345897

Oglasi
LM