viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 12.11.22 @ 16:54

Ove subote odigrane su posljednja i pretposljednje utakmice prvog dijela prvenstva Druge lige Federacije BiH Zapad u nogometu, a u kojemu nastupaju viteški klubovi NK Vitez, NK Romari i FK Vitez. Točnije, prvenstvo je okončano za NK Vitez, dok FK Vitez i NK Romari imaju još po jednu utakmicu jesenskog dijela prvenstva. Preostale ćemo susrete najaviti, uobičajeno sredinom tjedna. Današnji susreti započeli su s početkom u 13:30 sati.

Nogometaši Viteza utakmicu su igrali na Gradskom stadionu, a ugostili su drugoplasiranu momčad na ljestvici Rudar iz Kamengrada. Susret je obilovao prekidima, oštrim startovima, a gosti su dobar dio utakmice igrali i sa dva igrača manje. Crvene kartone gostujući nogometaši dobili su pred kraj prvog poluvremena i sredinom drugog dijela. Konačnim rezultatom 2:1 za Vitez okončana je današnja utakmica. Oba zgoditka za Vitežane postigao je mladi šesnaestogodišnji Filip Mišković. Novim bodovima Vitežani su ostali pri vrhu prvenstvene ljestvice koju možete pogledati u dnu vijesti.

OGLAS
Foto: Slavlje nogometaša NK Vitez nakon pobjede

FK Vitez uvjerljivo je poražen u Cazinu gdje je domaćin FK Krajina s pet zgoditaka ispratila Vitežane doma. Krajnji rezultat glasio je 5:1. Nogometaši Romarija minimalno su poraženi u Bugojnu protiv NK Iskra rezultatom 1:0. U nastavku pogledajte današnje rezultate.

OGLAS
Foto: Screenshot SportSport.ba
Foto: Screenshot SportSport.ba
Oglasi
LM