viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 29.01.22 @ 19:48

Ovoga vikenda na rasporedu je nastavak natjecanja u Prvoj Hrvatskoj nogometnoj ligi, a u samom vrhu nalaze se nogometaši Rijeke za koju nastupa sjajni napadač sa švicarskom putovnicom, porijeklom iz Viteza. Riječ o Josipu Drmiću koji je ujedno i vodeći strijelac natjecanja, a povodom početka druge polusezone i prvog proljetnog kola u kojemu Rijeka gostuje kod Dinama, Drmić je ekskluzivno za čitatelje portala Viteški.ba govorio o planovima, očekivanjima i odnosu prema Vitezu.

1. Josipe, za početak Vas molimo da nam kratko najavite početak drugog dijela natjecanja u Prvoj HNL. Rijeka se nalazi u samom vrhu, a Vi ste prvi strijelac lige. Mislite li da se imate snage nositi do kraja sezone s konkurentima u borbi za prvu poziciju?

OGLAS


Prva utakmica će pokazati u kojoj formi smo i zato sam sretan da je upravo prva utakmica jedna od najtežih. Protivnik kao Dinamo je mjerilo, oni su favoriti, igramo u gostima i to će biti težak zadatak i izazov. Hoćemo li i dalje biti konkurenti za vrh? Ne znam, ne mogu sa sigurnošću u budućnost gledati, vrijeme će pokazati i kroz susrete će se vidjeti. Ono što znamo je da smo posljednje utakmice bili dosta loši i pali smo malo sa energijom. Tu energiju koju smo izgubili želimo vratiti i prezentirat u budućnosti. Iskreno, individualno mi nije ni toliko važno, ako smo mi pravi i dobro igramo, tako ću i ja, važan mi je tim, radije bih sve utakmice pobijedio sa ekipom nego da postanem najbolji strijelac lige.

2. Vaš dolazak u Hrvatsku mnoge je iznenadio, no to se pokazalo kao dobar potez. Držim kako ste se apsolutno vratili u formi i pokazali najboljim napadačem lige. Koji su Vam planovi za budućnost? Spominjali su se transferi u Dinamo ili Hajduk, a javnost u Vašem Vitezu to prati s velikim zanimanjem?

OGLAS

Forma dolazi kroz utakmice, ako dobije povjerenje i utakmice to se poslije reflektira. Ja sam jako zahvalan Rijeci za to jer su mi u teškoj situaciju pružili priliku i bili su mi podrška. Sada kad je sve krenulo i postalo pozitivno normalno je da drugi klubovi gledaju i prate me te imaju određen interes. Kako što sam kazao u budućnost ne mogu gledati, znam da mi istječe ugovor sa Englezima i imam na ljeto opciju sa Rijekom. Hoće li bit neki transfer zaista ne znam. Moguće je sve, a ja se sada želim fokusirati na ovo s Rijekom i raditi svoj posao 100 posto, ako mi je glava negdje drugo, neću ove bliže želje ostvarit ili 100 posto dat sve od sebe.

3. Za kraj Vas molimo da uputite kratku poruku Vašim, slobodni smo kazati, sugrađanima u Vitezu. Planirate li skori dolazak u svoj kraj i koliko pratite događaje u Vitezu?

OGLAS


Volim vitez i neću nikad zaboravit odakle su mi korijeni, ponosan sam i znam da mi čuvaju leđa. Gledaju me kao Josipa. podržavaju u svemu i zato sam jako zahvalan. Kad ću doći u Vitez? Hmm…ako se spremi janjce, ćevapi i dobra hrana onda znaju da sam prvi tamo.

* Razgovor s Josipom Drmićem je vođen u subotu (29. siječnja) prije utakmice Šibenik- Hajduk kada je Drmić bio vodeći strijelac. U trenutku objave članka (subota, 19:50) vodeći strijelac je Livaja (Hajduk).

Oglasi
LM