viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 15.03.22 @ 14:40
OGLAS

Pred seniorima Škole košarke „Prvi koš“ Vitez najvažnija je utakmica u sezoni. Pobjedom bi osigurali play-off. Zamolili smo Emana Haskića (2002.) da nam najavi ovu utakmicu, ali i da se osvrne na sve učinjeno u ovoj sezoni.

Nažalost, poraz u Banovićima, prvi u drugom dijelu sezone. Ipak, šanse da se osigura play-off su još tu?

OGLAS

Nažalost nismo se uspjeli snaći u ovoj utakmici koju smo loše otvorili, iako smo imali svoje prilike sreća nije bila na našoj strani. Šansa za play-off je i dalje tu, spremno ćemo dočekati narednu utakmicu koja će biti utakmica sezone za nas.

OGLAS

Kako komentirate čitavu sezonu koju igrate i vi i čitava ekipa? Kako smo saznali od trenera, ovo vam je povratnička sezona nakon kratke pauze, kako ste zadovoljni svojim igrama?

OGLAS

Sezona koju igramo je sjajna. Ekipa je mlada s nekoliko iskusnijih igrača. U ekipi su jasno podijeljene uloge, krasi nas odlična atmosfera na terenu i izvan njega.
Nakon pauze i izlaska iz povrede, ove sam sezone dobio priliku za povratak od trenera Igora Bošnjaka. Svojim igrama sam poprilično zadovoljan, iako uvijek može bolje.

Za vikend je pred vama utakmica koja direktno odlučuje tko će igrati u play-offu. Ekipa ,,Iskre” iz Bugojna dolazi kao jedina neporažena u drugom dijelu sezone? Vrijedi istaknuti da se odmah iza ,,Iskre” po tom omjeru nalazi seniorska ekipa ,,Prvog koša”. Vjerujemo da su pripremne za tu utakmicu u punom jeku?

Ta utakmica je za nas sigurno najvažnija do sad. Iako su u ovom dijelu sezone neporaženi, znamo svoje mogućnosti što smo potvrdili i pobjedom u gostima protiv ekipe Iskre.
Pripremamo se najbolje što možemo, svjesni smo šta nama ova utakmica znači i bez kvalitetnog treninga, teško da možemo postići povoljan rezultat.

Publika je već nekoliko puta uživala na utakmicama u GSD Vitez. Nadamo se da ćete iskoristiti ovu priliku i pozvati navijače da vas podrže?

Publika nam čitavu sezonu daje vjetar u leđa, to govori i činjenica da smo neporaženi na domaćem terenu.
Ovom prilikom ih pozivam da dođu i pruže nam potporu da bi zajedno nastavili pobjednički niz.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM