viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 06.05.23 @ 21:12

Obilježavanje Europskog tjedna u BiH započelo je jutros u Vitezu, koji je ove godine bio domaćin sportskih susreta mladih rukometaša. U suradnji s Rukometnom akademijom Vitez i uz financijsku podršku Veleposlanstva Kraljevine Švedske Direkcija za europske integracije organizirala je rukometni turnir za rukometaše starosti do 17 godina.

Uz domaći sastav Rukometne akademije Vitez, natjecali su se mladi sportisti iz Škole rukometa Čelik Junior iz Zenice, Škole rukometa Sedmerac iz Sarajeva i Rukometnog klub Nova Bila. Turnir je počeo odavanjem počasti i minutom šutnje za žrtve užasnih zločina koji su se proteklih dana dogodili u susjednoj Srbiji.

OGLAS

Nakon odličnih i jako zanimljivih susreta prvo mjesto pripalo je momčadi Čelik Junior koja je u finalu, nakon sedmeraca pobijedila Vitez. Iako je Vitez vodio tijekom gotovo cijelog susreta Čelik u posljednjoj sekundi dolazi do rezultata 20:20, a u izvođenju semderaca imali su mirnije ruke te odnose trofej namijenjen pobjedniku. Treće mjesto pripalo je ekipi iz Sarajeva, Školi rukometa Sedmerac.

OGLAS

Najviše zgoditaka na ovome turniru postigao je Luka Lovrinović iz Rukometne akademije Vitez.

OGLAS

Uživali smo danas u dobrim utakmicama, odličnom sportskom raspoloženju i druženju u Vitezu. Hvala našim domaćinima iz Rukometne akademije Vitez na pomoći u organizaciji turnira i gostoprimstvu, mladim rukometašima na sjajnoj igri i Veleposlanstvu Kraljevine Švedske u BiH“, naveli su iz Direkcije za europske integracije.

Oglasi
LM