spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

EUROPSKI TJEDAN U VITEZU: Rukometaši Čelika u finalu nakon sedmeraca bolji od Viteza

- Oglasi -

Obilježavanje Europskog tjedna u BiH započelo je jutros u Vitezu, koji je ove godine bio domaćin sportskih susreta mladih rukometaša. U suradnji s Rukometnom akademijom Vitez i uz financijsku podršku Veleposlanstva Kraljevine Švedske Direkcija za europske integracije organizirala je rukometni turnir za rukometaše starosti do 17 godina.

- Oglasi -

Uz domaći sastav Rukometne akademije Vitez, natjecali su se mladi sportisti iz Škole rukometa Čelik Junior iz Zenice, Škole rukometa Sedmerac iz Sarajeva i Rukometnog klub Nova Bila. Turnir je počeo odavanjem počasti i minutom šutnje za žrtve užasnih zločina koji su se proteklih dana dogodili u susjednoj Srbiji.

Nakon odličnih i jako zanimljivih susreta prvo mjesto pripalo je momčadi Čelik Junior koja je u finalu, nakon sedmeraca pobijedila Vitez. Iako je Vitez vodio tijekom gotovo cijelog susreta Čelik u posljednjoj sekundi dolazi do rezultata 20:20, a u izvođenju semderaca imali su mirnije ruke te odnose trofej namijenjen pobjedniku. Treće mjesto pripalo je ekipi iz Sarajeva, Školi rukometa Sedmerac.

- Oglasi -

Najviše zgoditaka na ovome turniru postigao je Luka Lovrinović iz Rukometne akademije Vitez.

Uživali smo danas u dobrim utakmicama, odličnom sportskom raspoloženju i druženju u Vitezu. Hvala našim domaćinima iz Rukometne akademije Vitez na pomoći u organizaciji turnira i gostoprimstvu, mladim rukometašima na sjajnoj igri i Veleposlanstvu Kraljevine Švedske u BiH“, naveli su iz Direkcije za europske integracije.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.