viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 10.02.24 @ 19:42
OGLAS

Danas je u Zenici odigran derbi kola Premijer lige BiH između domaćina STK Mladost Zenica i ekipe Stolnoteniskog kluba CM Vitez, trećeplasirane i drugoplasirane ekipe na trenutnom poretku najboljih u BiH.

U punoj dvorani i odličnoj atmosferi naša ekipa je nakon 3 sata borbe ostvarila pobjedu rezultatom 4:3.Teška i vrlo važna pobjeda za našu ekipu koja je još jednom pokazala borbenost i karakter u teškim trenucima.

OGLAS

Svi su mogli uživati u vrhunskom stolnom tenisu i atraktivnim poenima. Ovom pobjedom i bodovima ekipa iz Viteza se zadržala na drugom mjestu Premijer lige BiH sa istim brojem bodova kao i vodeća ekipa STK Mostar.

OGLAS

U narednom kolu idući vikend Vitežani će biti domaćin ekipi STK Banja Luka. “Čestitke našim momcima na novoj pobjedi, hvala i našim navijačima koji su bili danas u Zenici, te čestitke domaćinima na odličnoj amosferi, fer i korektnoj igri. I na kraju zahvala svim našim članovima i prijateljima kluba, te sponzorima na čelu sa generalnim sponzorom cm-cosmetic market”, poručili su nakon današnje pobjede iz Stolnoteniskog kluba CM Vitez.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM