viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 02.04.22 @ 16:16

Poznati hrvatski sportski portal germanijak.hr pisao je o najavljenoj suradnji NK Romari i NK Lokomotiva Zagreb, a tekst prenosimo u cjelosti:

Planovi za budućnost su im veliki

Lokomotiva će u ponedjeljak potpisati suradnju s klubom iz susjedstva s kojim će krenuti u zajedničke projekte s fokusom na mlade igrače. Radi o suradnji s ambicioznim klubom iz Viteza NK Romari poznatom po dobroj omladinskoj školi i radu s mladima.

Glavni ‘krivac’ za ovu suradnju je bivši Vatreni Nikica Jelavić. On je naime prošle sezone zaključio igračku karijeru u Lokomotivi, ali je ostao u nogometu. Sad je zadužen za poslove Lokomotive na području Bosne i Hercegovine i sad je dogovorio suradnju s čelnicima NK Romari.

Radi se o mladom, ali ambicioznom kolektivu koji ima sjajnu omladinsku školu, a planovi za budućnost su veliki.

“U ponedjeljak, 04.04.2022, u prostorijama Franšiznog centra u Vitezu upriličiti će se službeno potpisivanje ugovora o sportskoj suradnji između NK Romari i zagrebačkog NK Lokomotiva. Potpisivanju ugovora biti će prisutni predsjednik NK Romari, Bojan Rajković te Jurica Čabraja, dopredsjednik NK Lokomotiva. Po završetku službenog dijela, upriličiti će se kratko druženje sa novinarima. Suradnja između viteških modrih i Lokosa započela je prije nekoliko mjeseci, a ubrzo su oba kluba shvatila kako su na istoj valnoj duljini te da imaju zajedničke cilj: razvoj, rad i afirmacija mladih igrača. Glavni “krivac” ove sportske suradnje je Nikica Jelavić, proslavljeni hrvatski nogometaš, bogate internacionalne karijere (Hajduk, Rapid, Rangers, Everton, Hull, West Ham), koji je zadužen za Lokomotivine poslove na području Bosne i Hercegovine“, stoji u objavi NK Romari

OGLAS
Oglasi
LM