viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 31.03.23 @ 14:31

Veteranski rukometni turnir ”Srce Bosne” već godinama važi za priču koja obiđe regiju, prvenstveno zbog svojevrsne promocije suživota, ali i zbog okupljanja najvećih regionalnih imena iz svijeta rukometa. Raduje činjenica da će i ove godine Vlašić okupiti veliki broj sportaša iz svih zemalja regije, a MRK Veterana ”Borac Travnik” uputio je priopćenje za sve zainteresirane, koje prenosimo.

”Poštovani sportski prijatelji, pozivamo vas da svojim prisustvom uveličate naš međunarodni rukometni turnir veteranki i veterana, koji će se u organizaciji našeg udruženja održati od 11. do 14. svibnja 2023. godine na Vlašiću.

OGLAS

Natjecateljski dio turnira održati će se u četvrtak, petak i subotu u sportskoj dvorani hotela „Sunce“ prema rasporedu koji će svaka ekipa dobiti naknadno od organizacijskog odbora.

OGLAS

Smještaj ekipa je u hotelima i drugim smještajnim kapacitetima koji se nalaze na platou sportsko rekreacijskog centra Babanovac. Svi ti objekti od dvorane su udaljeni maksimalno 300 metara, a smještaj u njima moguće je rezervirati samo i isključivo preko našeg organizacijskog odbora budući da smo već rezervirali smještaj u određenim objektima sa čijim vlasnicima surađujemo sve ove godine.

OGLAS

Dolazak ekipa očekujemo u četvrtak 11.5.2023. godine do 13:00 sati kada počinje natjecateljski dio turnira.

Molimo da svaka zainteresirana ekipa potvrdi svoju namjeru sudjelovanja na našem turniru najkasnije do 30.4.2023. godine, kako bismo na vrijeme mogli izvršiti smještaj u hotelima i drugim objektima, te svima dostaviti raspored i propozicije natjecateljskog dijela turnira.

Kontakt: 1. Davor Pikutić  +387 61 149 588 (pdavorp6@gmail.com)

  1. Amel Gorinjac +387 61 793 913
  2. vrkboractravnik@outlook.com
Oglasi
LM