viteski.ba logo
Zrak u vitezu
Vrijeme objave: 30.12.23 @ 14:41

HŠK Posušje danas je povukao potpuno neočekivan potez i smijenio iskusnog trenera Branka Karačića, koji je u posljednjih devet mjeseci odlično vodio tim s Mokrog Doca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preuzeo je ekipu krajem prošle sezone i uspio s njom izboriti opstanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, a i ove sezone je tim s Mokrog Doca bilježio sasvim dobre predstave i rezultate. Karačić je smijenjen u trenutku kada je Posušje sedmoplasirani tim lige s 20 bodova, a ovakva odluka donesena je na sinoćnjoj sjednici Upravnog odbora HŠK Posušje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sa sada već bivšim trenerom plavo-bijelih je, nakon obavljenog razgovora i analize dosadašnjeg stanja te rezultata, dogovoren raskid suradnje. Ovim putem se zahvaljujemo gospodinu Karačiću na svemu što je dao za naš klub i želimo mu mnogo sreće u nastavku njegove karijere. O daljnjim koracima HŠK Posušje će pravodobno obavijestiti javnost”, priopćeno je iz ovog kluba. Karačić je prije Posušja vodio još brojne timove. Između ostalih, sjedio je i na klupama Varaždina, Sesveta, Viteza, Širokog Brijega, Zrinjskog, Osijeka i Šibenika. Inače, u dosadašnjem dijelu sezone Karačićev pomoćnik bio je Borislav Profa Grbavac iz Viteza.

Oglasi
LM