viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 04.02.21 @ 14:41
OGLAS

Josip Drmić stigao je u Rijeku, a nakon liječničkog pregleda u petak bi trebao potpisati ugovor o posudbi do kraja sezone. Rijeka je dovela napadača od kojeg očekuje da bude veliko pojačanje i riješi joj probleme s realizacijom koji su je već dosad skupo koštali.

Drmić je Hrvat iz Švicarske, podrijetlom iz Viteza u Srednjoj Bosni i švicarski reprezentativac pod ugovorom s engleskim Norwichem, članom Championshipa. Na tu adresu stigao je u srpnju 2019. godine iz Borussije Mönchengladbach. Radi se o 28-godišnjaku koji je za Švicarsku igrao 32 utakmica i zabio deset golova, pritom je bio akter na dva svjetska prvenstva u Brazilu 2014. godine i u Rusiji 2018. godine. U Brazilu je imao dvije asistencije u dvoboju s Hondurasom, a u Rusiji je zabio gol protiv Kostarike u rezultatu 2:2.

OGLAS

Međutim, u tekućoj sezoni nije odigrao nijednu utakmicu za Norwich u drugom razredu engleskog nogometa, samo je dvaput igrao za momčad U-23. Kako su proteklog ljeta ispali iz Premier lige klub ga se htio riješiti, ali do kraja prijelaznog roka nije našao klub te je nastupio za mladu ekipu. Zabio je u oba susreta, i Readingu i Crystal Palaceu, međutim u Norwichu su odlučili da mu više neće dati priliku u toj momčadi jer je uzimao mjesto mladim talentima.

OGLAS

– U formi sam i osjećam se dobro, ali kad dođe vikend i igraju se utakmice, ja sam slobodan. Nije lako ostati pozitivan – žalio se Drmić u Norwichu prenose Sportske novosti.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM