viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 07.06.22 @ 14:32

Nešto što je godinama unazad moglo samo da bude san ljubitelja sporta, a prije svega košarke u Brčkom, koji će se teško ostvariti, postaje java. Europska košarka dolazi u Brčko, po prvi put u povijesti, i to već od sezone 2022-2023. Zahvaljujući odličnim rezultatima u debitantskom nastupu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine i plasmana u polufinale doigravanja za prvaka Bosne i Hercegovine, Košarkaški klub Lavovi je stekao pravo nastupa u WABA Ligi (Women’s Adriatic Basketball Association) u natjecateljskoj sezoni 2022-2023.

Konačnu potvrdu sudjelovanja KK Lavovi u WABA ligi u sezoni 2022-2023. očekuju na Skupštini WABA lige, koja će biti održana 24. lipnja 2022. godine u Slavonskom Brodu. Prije toga, za ponedeljak, 13. lipnja ove godine, najavljena je posjeta čelnika WABA lige KK Lavovi, kada će biti izvršena inspekcija dvorane, smještajnih kapaciteta, kao i svih ostalih uvjeta predviđenih Propozicijama natjecanja u WABA ligi.

OGLAS

Osim za stanovnike Brčkog, ovo je značajna informacija i za Vitežane jer za Košarkaški klub Lavovi iz Brčkog igra talentirana vitežanka Ines Babić, koja je uveliko pomogla klubu za ovaj značajan uspjeh. Iskrene čestitke za sve postignuto upućuje redakcija portala Viteški.ba.

OGLAS
Oglasi
LM